TatraBis

Adresa: str. Alexandru Bernardazzi, 59/3, mun. Chișinău, Republica Moldova
Tel.: 022844304
Tel. mobil: 069665530
Fax: 022835855

alina.savacenco@tatrabis.md

Tatrabis este o companie în creștere rapidă, specializată în turism și organizare evenimente. Fiind una dintre cele mai importante companii de pe piața Moldovei, noi urmărim cu perseverență obiectivul nostru principal, promovarea Republicii Moldova ca destinație turistică prin oferirea celor mai atractive produse turistice. Orice ați prefera – vinul, gastronomia, cultura călătorii de stimulare sau de afaceri, Tatrabis este locul unde le veți găsi pe toate. Excursiile noastre includ:

Tururi vinicole: În Moldova, producția de vin nu este doar o industrie, dar și o tradiție culturală păstrată de 3 mii de ani. Vă vom duce la crame regale, vă vom arăta colecții celebre de vin și vă vom permite să faceți cunoștință cu  tehnologiile înalte și cele de casă de producere a vinului. Vă vom conduce la cele mai mari galerii de vin subterane din lume, unde veți degusta vinuri vechi legendare.

Vizite culturale: Fiind influențată de Vest și de Est, Moldova salută turiștii cu o combinație unică de culturi, religii, monumente și bucătării. Începând cu festivitățile locale și terminând cu festivalurile internaționale de vin sau folclorice, oferim excursii personalizate pentru toate aceste evenimente speciale. Vom merge și la mănăstiri rupestre medievale și biserici în stil baroc, vom explora artefacte rare în muzee locale și vom urca pe turnurile cetăților din Moldova.

Turism ecologic: Considerată un dintre ultimele țări neatinse din Europa, Republica Moldova este o destinație obligatorie pentru iubitorii de natură. În cadrul excursii noastre, călătorii vor descoperi mediul ecologic, care se extinde de la parcuri pitorești ale Chișinăului la malurile râurilor noastre de frontieră. Vă vom ghida spre vederi spectaculoase ale pădurilor neexplorate, peșteri, cascade zgomotoase răcoritoare și câmpuri nesfârșite, unde veți putea face camping, hiking, ciclism, canotaj sau chiar zbor cu parapanta.

Turism rural: Dispunând de un număr mare de pensiuni și case de oaspeți, mediul rural din Moldova este o destinație perfectă pentru cei care sunt obosiți de viața de oraș aglomerat. La țară oamenii au păstrat cu grijă moștenirea lor culturală, care este prezentă în viața de zi cu zi. În timpul excursiilor organizate de noi, veți experimenta multe activități tradiționale, începând cu muzică și dansuri populare, pictura pe ou, ceramică, sculptură în lemn, tricotat și terminând cu recoltarea strugurilor și producerea vinului.

Turism gastronomic: Bucatele din bucătăria națională moldovenească sunt incredibil de variate datorită influențelor cărora le-a fost supusă cultura noastră pe parcursul istoriei noastre îndelungate, de la strămoșii romani, otomani, ruși, maghiari și ucraineni. În timpul sejurului dvs., vă vom oferi posibilitatea de a gusta din aceste feluri de mâncare diferite. Indiferent dacă sunt pregătite și servite la țară sau în cele mai bune restaurante din Chișinău, bucatele noastre vor fi întotdeauna proaspete și gustoase. Și să nu uitați de un lucru – bucatele vor fi cu siguranță și mai gustoase, servite cu un pahar de vin moldovenesc.