Radisson Blu Leogrand Hotel

Nume: Radisson Blu Leogrand Hotel, Chisinau
Numărul de stele: 5
Adresa: str. Mitropolit Varlaam 77, Chișinău, Republica Moldova
Date de contact
Tel: (373) 22 201 201
Email: info.chisinau@radissonblu.com
Web: http://www.radissonblu.com/hotel-chisinau

Singurul hotel de clasa premium, situat în inima capitalei, în imediata apropiere de cele mai importante repere este considerat unul din cele mai de succes proiecte investiționale din Republica Moldova.

Hotelul include 143 de camere decorate în stil modern, dotate cu internet wireless de mare viteză, sistem de climatizare individual și o cameră special adaptată nevoilor persoanelor cu dizabilități ce dispune de facilități și acces pentru scaunul cu rotile.

Poziţionarea convenabilă a hotelului îl face atractiv pentru evenimente private și corporative, fiind unul din cele mai populare puncte de întîlnire pentru oamenii de afaceri din Chișinău. Hotelul dispune de un centru de convenție modular și șase săli de reuniuni dotate cu mijloace tehnice și tehnologice de ultimă generație, spațioase și confortabile potrivite  pentru organizarea întîlnirilor de afaceri, sesiuni de training şi summituri, etc.

Radisson Blu Leogrand pune la dispoziția clienților un centru de fitness și spa, un casino, un bar și trei restaurante: New York Restaurant & Bar – bucătărie cu specific american-mexican, Ambassador – bucătărie cu specific tradițional și internațional (all-day dinning) și Zaxi – un restaurant de lux, a la carte,cu terasă exterioară, ce combină o bucătărie cu specific asiatic.

Radisson Blu Leogrand este amplasat în centrului Chișinăului, în apropierea mai multor repere culturale, administrative și economice care definesc indentitatea Chișinăului, precum Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici”, Sala cu Orga (Centrul Național al Muzicii de Cameră), Teatrul Național “Mihai Eminescu” și scuarul Catedralei Nașterea Domnului.  Ușor accesibil, cu o parcare subterană, hotelul se află la mai puțin de 15 minute distanță de aeroportul internațional Chișinău și în imediata apropiere a Casei Guvernului, Președinției și Parlamentului.