Tur de familiarizare pentru reprezentanții industriei turismului din Timișoara

În perioada 27-28 Octombrie, la invitația TAROM, în parteneriat cu Asociatia Nationala pentru Turism Receptor(ANTRIM) și membrii acesteia (Visit Moldova · Incoming TourismSafe Travel AgencyAsconi WineryPensiunea Casa de sub StîncăCombinatul de Vinuri “CRICOVA” S.A.), împreună cu Avia Invest și suportul Proiectului de Competitivitate din Moldova, finanțat de USAID Moldova și Guvernul Suediei, un grup de 12 jurnaliști, fotografi și reprezentanți ai operatorilor de turism din Timișoara, România au explorat destinațiile turistice din Moldova. 

Obiectivul vizitei de presă este de a spori interesul mass mediei din România, în special din zona Timișoara și promovarea Republicii Moldova ca destinație turistică atractivă în această regiune, cu ocazia lansării cursei directe Chișinău-Timișoara din septembrie 2018.

Noile destinaţii directe spre România sunt binevenite pentru ambele maluri ale Prutului şi sunt o dovadă în plus a colaborării fructuoase dintre România şi Republica Moldova. Astfel, cetăţenii ambelor ţări au posibilitatea acum să descopere destinaţii turistice frumoase, cum ar fi Chişinăul şi Timişoara.

Primele impresii le-a expus Petre Irimuș aici