A început „Tourism Training for Trainers Academy”

În perioada 11-14 iulie, Asociația Națională pentru Turism Receptor din Moldova (ANTRIM), în cooperare cu Agenţia Austriacă de Dezvoltare și cu suportul strategic al Proiectului de Competitivitate al USAID, organizează Academia Trainerilor pentru angajații din industria turismului. Scopul acestui proiect este de a crea și de a crește o nouă generație de traineri în domeniul turismului, care-și vor practica abilitățile și competențele obținute, la următoarele evenimente organizate de ANTRIM pentru educarea non-formală a tinerilor specialiști.

Primele două zile ale Academiei sunt dedicate domeniului de marketing în industria turismului. Astfel, participanții, au făcut cunoștință cu Carmina Nițescu, trainerul de business, marketing și social media în turism, care le-a povestit acestora despre specificul Customer Service-ului din domeniu și i-a familiarizat cu noțiunile de Facebook for Business.

DSC_0472[1]                                DSC_0469[1]DSC_0470[1]

Mâine, participanții vor învăța și cum să facă o planificare editorială eficientă și cum să utilizeze Campaniile și Facebook Ads pentru rezultate maxime în activitatea sa de promovare a companiei și serviciilor acesteia.

Celelalte două zile, Alexandru Bordea, trainer de public speaking, îi va iniția pe participanți în domeniul oratoriei și îi va învăța Cum să devină traineri.

Sperăm că informațiile și cunoștințele obținute de participanții Academiei le vor fi utile în activitatea lor zilnică, dar și la următoarele activități de instruire organizare de ANTRIM, în calitate de traineri.