ANTRIM – partener în organizarea Conferinței Globale a Turismului Vinicol

În perioada 5-7 septembrie, Republica Moldova găzduiește cea de-a 3 ediție a Conferinței Globale privind Turismul Vinicol, astfel devenind capitala mondială a turismului vinicol.

Peste 200 de invitați din 70 țări ale lumii se vor întruni la Chișinău, în cadrul Conferinței desfășurate sub egida UNWTO în parteneriat cu Guvernul Republicii Moldova.
Oaspeții vor aborda cele mai actuale subiecte din domeniu și vor explora destinații cu gust autentic.
Acest eveniment este unul de amploare pentru industria turismului receptor din Republica Moldova și o oportunitate în plus pentru a sensibiliza publicul de pe plan internațional despre Moldova ca destinație turistică vinicolă care merită a fi descoperită.

În contextul desfășurării acestui eveniment de anvergură pentru Moldova, Asociația Națională pentru Turism Receptor din Moldova (ANTRIM), alături de membrii săi, contribuie la promovarea evenimentului și la buna desfășurare a acestuia. Astfel, ANTRIM, cu suportul strategic al Proiectului de Competitivitate din Moldova și în parteneriat cu membrii ANTRIM a organizat vizita a 8 jurnaliști străini care scriu pentru publicații precum Vogue, Gazzetta del gusto and Sapori News, Rynek Turystyczny, Wine Time, Wine Magazine, The Guardian, New York Post, Travel + Leisure.  Aceștia vor participa atât la activitățile din cadrul Conferinței, dar vor avea ocazia să viziteze cele mai deosebite atracții turistice din Moldova în materie de vin, gastronomie și tradiții culturale.

Totodată, Centrul Național de Informare pentru Turiști aflat în centrul capitalei, oferă tururi gratuite pentru oaspeții țării și pentru participanții la Conferință, astfel contribuind la promovarea mai intensă a atracțiilor turistice din oraș și din afara capitalei.

Pentru a fi informați în timp util despre discuțiile din cadrul evenimentului, puteți să urmăriți postările pe paginile de Facebook ale ANTRIM dar și a Centrului de Informare pentru Turiști.