Apel de Participare la “Tourism Training for Trainers Academy”

Asociația Națională pentru Turism Receptor din Moldova (ANTRIM), în cooperare cu Agenţia Austriacă de Dezvoltare și cu suportul strategic al Proiectului de Competitivitate al USAID, organizează în perioada 11-14 iulie 2016 activitatea de instruire – “Tourism Training for Trainers Academy” (TTT Academy).

Această Academie este destinată companiilor din industria turismului (tur operatori, agenţii de turism, vinării ce prestează servicii turistice, hotele, agropensiuni, etc.) care doresc să dezvolte angajaţilor lor abilităţi de trainer şi să perfecţioneze calitatea serviciilor prestate. Trainigul presupune 2 zile de instruire cu un expert din România si 2 zile cu un expert local.

Scopul acestei Academii este de a pregăti 20-25 specialiști din domeniul turismului receptor (incoming) pentru a fi traineri în cadrul companiilor în care activează și în ANTRIM, pentru a instrui tineri specialiști, studenți, în mod voluntar, în cadrul activităților de instruire ulterioare (Școli de vară).

Criterii de selecție participanți:

  1. Minim 3 ani experiență în industria turismului (tur operatori, agenţii de turism, vinării ce prestează servicii turistice, hotele, agropensiuni, organizatori de evenimente, etc.)
  2. Compania la care lucrează să fie membru al Asociației Naționale pentru Turism Receptor din Moldova (ANTRIM) sau să fie depusă cererea de aderare la ANTRIM.
  3. Se incurajează participarea managerilor departamentelor de incoming, turism intern, vînzări, marketing, etc.

Persoanele interesate trebuie să completeze acest formular de aplicare.

Deadline: 30 iunie 2016

Rezultatele selecției vor fi anunțate pe data de 1 iulie, prin email.

Participarea este gratuită, ANTRIM va acoperi toate cheltuielile de organizare, alimentare pe parcursul Academiei.

Pentru mai multe detalii, contactați-ne la 069287060 Natalia Turcanu sau la 069911024 Maria Chiper si pe email la info@antrim.md