Aplică la ANTRIM Summer School

Asociația Națională pentru Turism Receptor din Moldova (ANTRIM), cu suportul strategic al USAID Moldova, te invită să participi gratuit la „ANTRIM Summer School”.

Dacă ești tânăr specialist, proaspăt angajat sau absolvent din domeniul serviciilor turistice, vino să te ajutăm să înțelegi cum funcționează afacerile din turism din interior și să îți găsești un job care să se potrivească cu așteptările tale.

Evenimentul va avea loc în perioada 9-12 august 2016 și programul va include, atât cursuri teoretice, dar și activități practice, cum ar fi vizite la vinării, hoteluri și agropensiuni din Moldova. Participanții vor avea ocazia să primească informații direct de la directorii de agenții, de vinării, reprezentanți ai hotelurilor și agropensiunilor.

Tineri eligibili: studenți la specialitățile de turism, absolvenţi, tineri profesionişti-angajaţi ai agenţiilor de turism, hoteluri, agropensiuni, vinării; bloggeri de călătorii, etc.

Vom avea traineri – specialiști si experti din domeniul turismului din Moldova, antrenați în cadrul Tourism Training for Trainers Academy, organizat recent de ANTRIM, ân colaborare cu Agentia Austriacă de Dezvoltare și USAID Moldova.

Completează acest formular până pe 30 iulie 2016.

Pentru detalii sau alte informații adiționale, contactați-ne la info@antrim.md