Adunarea Generală a ANTRIM și Planurile de Dezvoltare a Turismului Rural în Moldova

Pe 5 mai 2023 a avut loc Adunarea Generală a Asociației Naționale pentru Turism Receptor și Intern din Moldova (ANTRIM), un eveniment important pentru membrii asociației și pentru dezvoltarea industriei turistice din Moldova.

 

La această întâlnire, a fost prezentat raportul de activitate al ANTRIM din perioada implementării grantului oferit de către Activitatea de susținere a Competitivității în Industria Ușoară și cea a Turismului, pentru anul 2022, și raportul de activitate pentru perioada implementării grantului oferit de către Proiectul de Competitivitate și Reziliență Rurală, pentru anul 2023, proiecte finanțate de USAID Moldova.

Sesiunea Adunării Generale a fost deschisă de către Elena Stepanov, director executiv ANTRIM, urmată de Benjamin Toric, director PCRR, și Irina Nasalciuc, asistent Manager de Proiecte USAID. După o serie de discuții productive despre realizările înregistrate în ultimul an, membrii au prezentat și validat planul de activități pentru următoarea perioadă.

 

ANTRIM își propune să sprijine dezvoltarea și promovarea turismului rural în Moldova, să susțină capacitățile comunităților rurale și să asigure oportunități pentru dezvoltarea afacerilor locale. Prin crearea de produse turistice noi și prin atragerea de investiții, ANTRIM va contribui la creșterea economiei locale și la îmbunătățirea nivelului de trai al locuitorilor din zonele rurale.