ANTRIM a prezentat activitatea sa studenților de la Colegiul Naţional de Comerţ al ASEM

ANTRIM a prezentat activitatea sa studenților de la Colegiul Naţional de Comerţ al ASEM.

În data de 4 Decembrie, ne-am dat întâlnire cu elevii de la Colegiul Național de Comerț al ASEM.

Tinerii, dornici de informație direct de la sursă, au purtat o discuție cu Directorul executiv ANTRIM, Victoria Bucătaru, despre industria turismului din Moldova și diversele modalități de posibilă implicare în dezvoltarea acestei ramuri.

În cadrul orei, studenții au aflat în detaliu despre ce presupune, de fapt, Asociația Națională pentru Turism Receptor din Moldova, care-i sunt scopurile și cu ce provocări se confruntă în spatele frumoasei scene plină de peisaje pitorești, crame, vinării și pensiuni. Tinerii au făcut cunoștință cu oportunitățile existente în cadrul ANTRIM, de exemplu Academia Next Tourism Generation, care-și propune să instruiască și să contribuie la dezvoltarea tinerilor profesioniști din domeniu.

Studenții au activat arsenalul lor de cunoștințe, punând întrebări pertinente despre piață locală, raportul preț-calitate pentru cazările din țară în comparație cu cele din Europa și dobândirea de resurse pentru participarea la evenimente și expoziții din afara Republicii Moldova.