Realizările fantastice ale #RedescoperăMoldova și #LetMeWalkMoldova

Megacampania #NeamPornit inițiată de către Agenția de Investiții din Moldova a fost încheiată cu mari succese, iar ca impact și răsunet a impulsionat inițiative locale susținute de ANTRIM, așa ca #RedescoperăMoldova, #LetMeWalkMoldova și #CurajTurismMoldova.

Toate aceste campanii ne-au transformat în campioni ai turismului domestic – aventurieri, mânați de dragostea față de frumos, mândri de autenticul nostru tradițional!

Atenție! Amatorii de adrenalină și senzații noi, cu siguranță au din ce alege atunci când se regăsesc la o răscruce de posibilități turistice autohtone. Adevăr sau ba? Te-ai fi așteptat vreodată că în Moldova poți cunoaște 70 de destinații turistice? Nu-ți irosi vremea căutând răspuns. Ți-l dăm noi. Campania #Redescoperă Moldova are gata coapte pe tavă cu vârf și îndesat niște hinturi, care-ți vor face plinul pentru explorarea Moldovei. Locații bune de vizitat pentru toți – pensiuni, rezervații naturale, muzee, conace, vinării… basta cu vorba!

Vezi mai jos video-urile, accesează hashtagul #RedescoperăMoldova pe online și pornește la drum acolo unde îți vrea inima, indiferent de oră, zi, sezon!

Video #Redescoperă Nordul Moldovei

Video #Redescoperă turismul de aventură!

Video #Redescoperă Bardar

Video #Redescoperă raionul Hîncești

Video #Redescoperă Orhei

Zic mulți că e în vogă să călătorești. Și aici nu ne referim la zboruri transcontinentale, o groază de ore în așteptare de meniu și cozi interminabile la muzee. Vrem să-ți amintim că acasă la tine ești scutit de toate acestea. Te provocăm să adopți mișcarea #LetMeWalkMoldova și lasă-ne să-ți ademenim simțurile în hibernare la o călătorie finanțată de pofta de nedescoperit și intact – acasă! Ești tânăr, un Millenial sau un membru Gen Z, contul tău de pe Instagram merită a fi colorat cu niște “boomerang-uri” pe fundal de priveliște de nuferi, defileuri, plăcinte cu renume, pahar de vin de culoare rubinie și poate chiar Mica Elveție pe fundal.

Vezi câteva din pozele #LetMeWalkMoldova mai jos.

Mai multă informație despre mișcarea #LetMeWalkMoldova găsești aici:

https://letmewalk.md/

Aceste campanii s-au desfășurat cu susținerea Proiectului de Competitivitate finanțat de USAID, Suedia și UK aid.