Training Instruirea ghizilor locali conform standardelor WFTGA în cadrul Moldova Next Tourism Generation Academy

Pentru dezvoltarea durabilă a unei regiuni turistice  precum este Rezervația Cultural – Naturală ,,Orheiul Vechi’’ este nevoie de parteneriate strategice dar și de un proces educațional continuu ce vizează ghizii de turism care sunt de fapt ambasadorii țării.

Sâmbătă, 5 decembrie, la Rezervația Cultural-naturală ”Orheiul Vechi” a avut loc trainingul ,,Instruirea ghizilor locali conform standardelor WFTGA”, în cadrul proiectului Moldova Next Tourism Generation Academy organizat de ANTRIM.

Participanții la training au fost ghizii de turism din cadrul rezervației, muzeul din Trușeni cât și reprezentanți de la agențiile de turism Infinit Tur și Rebelle Travel Club.

 În cadrul acestui training, ghizii au învățat cum să gestioneze corect activitatea lor din domeniul turismului și au aflat ce rol important joacă marketingul în turism. Care sunt cele 10 tendințe în Marketing în 2021.

Formatorii evenimentului Bălățel Elena (Formator Național WFTGA) și Petru Costachi (fondatorul companiei Moment & Travel)