Ghidul ANTRIM cu recomandări de protocoale sanitare este certificat sub egida standardelor “Safe Travels” ale Consiliului Mondial al Călătoriilor și Turismului (WTTC)

ANTRIM este autorizată să ofere acreditarea Safe Travels (“Călătorii Sigure”) a Consiliului Mondial al Călătoriilor și Turismului (WTTC), afacerilor din turismul receptor și domestic din Moldova care implementează recomandările “Ghidului cu recomandări de protocoale sanitare pentru întreprinderile din industria turismului domestic și receptor din Republica Moldova în contextul situației epidemiologice de criză cauzate de virusul COVID-19″, elaborat de către ANTRIM.
 
 
Călătorii pot obține un plus de siguranță că se adoptă de către aceste companii măsurile de precauție si se respectă instrucțiunile de sănătate și siguranță, conform standardelor globale ale Consiliului Mondial al Călătoriilor și Turismului (WTTC). În același timp, angajații sunt asigurați că activitățile turistice sunt reluate în condiții de atenție sporită pentru siguranța acestora, față de riscul de transmitere a virusului COVID-19 și un plan local al companiei de acțiuni este implementat, care indică rolul și activitatea pe care trebuie să o întreprindă fiecare angajat în cazul depistării unei infecții. 
 
Acest Ghid este totodată avizat la data de 27 iulie, 2020, de către  Agenția Natională pentru Sănătate Publică (ANSP).
 

Mii de companii din toată lumea au obținut acreditarea “Călătoriilor Sigure” și s-au angajat ă respecte regulile stricte de sănătate și siguranță. Scrie-ne un mesaj la adresa de e-mail office@antrim.md dacă dorești să te alături și tu.