Transformarea Digitală a Turoperatorilor - Eveniment "MUST-ATTEND" în contextul COVID-19

Digitalizarea oferă varii noi oportunități de care furnizorii din industria turismului pot beneficia. ANTRIM este un ambasador în recomandarea și promovarea digitalizării infrastructurii operaționale a reprezentanților din industria turismului, de aceea turoperatorii din industria turismului receptor și domestic din Moldova sunt încurajați să participe în perioada 2-4 Septembrie, 2020 în cadrul sesiunii online – Transformarea Digitatală a Turoperatorilor, organizat de către Proiectul EDGE – Dezvoltare Economică, Guvernare, și Creșterea Întreprinderilor, finanțat de USAID.

Acest eveniment online este orientat către Turoperatorii și Companiile TIC din Balcanii de Vest (Albania, Bosnia și Herțegovina, Serbia, Kosovo, Muntenegru și Macedonia de Nord), Ucraina, Moldova, Belarusia (UMB), și Caucaz (Armenia, Azerbaidjan și Georgia), cu scopul de a încuraja transformarea digitală printre turoperatorii locali care operează în turismul receptor și intern.

Evenimentul constă din șase prezentări orientate către două publicuri țintă: Turoperatori și companii TIC. În atenția TO-rilor, în cadrul evenimentului se vor prezenta avantajele tangibile pe care digitalizarea le poate aduce afacerii lor; furnizarea de instrucțiuni privind marketingul digital; le va permite să dobândească cunoștințe și abilități pentru utilizarea tehnologiei informației și comunicațiilor; Companiilor TIC, evenimentul le va oferi o introducere în noile oportunități de afaceri pe care le oferă sectorul turistic local.

Detalii despre ÎNREGISTRARE și LINK Acces:

Vă rugăm să confirmați participarea dvs. prin:

  • Completarea formularului de înregistrare de pe următorul Link
  • Sau transmiterea unui e-mail cu numele și poziția participantului / participanților, precum și numele organizației / companiei și țării, către Elizabeta Gjorgjievska, expert tehnic EDGE în zona Balcanilor de Vest, la egjorgjievska@internationaldevelopmentgroup.com .

Pentru mai multe informații despre eveniment, vă rugăm să consultați pagina de Facebook precum urmează – https://www.facebook.com/edgeusaidproject/ .

Pentru a consulta agenda și alte detalii – accesați acest Link.

Pentru a consulta agenda în limba română – vedeți mai jos, iar pentru agenda limba engleză, vă rugăm să accesați acest Link.